Niko Kovač čak desetorici fudbalera Monaca zabranio put na pripreme

Stavio ih na transfer listu

Niko Kovač čak desetorici fudbalera Monaca zabranio put na pripreme

Trener Monaca Niko Kovač prekrižio je čak desetoricu fudbalera. 

On je ekipu poveo na pripreme u Poljsku, a desetoricu prekriženih fudbalera je ostavio u Kneževini.

Oni će u narednom periodu trenirati po individualnom programu i klub će čekati prvu šansu da ih proda.

Ovo su njihova imena: Jemerson, Youssef Aït Bennasser, Adama Traore, Samuel Grandsir, Julien Serrano, Adrien Bongiovanni, Wilson Isidor, Cesc Fabregas te Keita Balde, dok je Francesco Antonucci već posuđen Feyenoordu.

I, dok se odrekao desetorice, Kovač radi i na tome da dovede poneko ime.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Tako su na njegovoj listi želja Mario Gotze, Luka Jović i Sebastian Haller. Osim njih vjeruje se kako ima još imena na spisku, ali medijima ista još nius poznata.

Za kraj dodajmo i podatak da je Monaco već prodao sedmoricu, a među njima je i hrvatski golman Danijel Subašić koji je u klubu prethodno bio čak osam godina.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi