Monaco se želi riješti Fabregasa, a on im poslao brutalnu poruku putem Twittera

Tjeraju svjetskog šampiona

Monaco se želi riješti Fabregasa, a on im poslao brutalnu poruku putem Twittera

E. Čaušević

Francuski mediji objavili su prije nekoliko dana da čelnici Monaca žele raskinuti saradnju s Cescom Fabregasom.

Fabregas je u Monaco stigao u januaru 2019. godine iz Chelseaja, te je potpisao ugovor do ljeta 2022. godine. No, u francuskom klubu se nadaju da će Španac ovog ljeta dobiti neku primamljivu ponudu, te da će napustiti klub.

Naime, glavni razlog jeste što Cesc ima ogromnu platu u Monacu, te klub njegovim odlaskom želi rasteretiti budžet za plate. No, Fabregasu se ova ideja baš i ne sviđa, te je nezadovoljan pritiskom od strane kluba.

Fabregas je sinoć imao zanimljivu objavu na Twitteru i mnogi smatraju da je to bila poruka za čelnike kluba da tjeraju svjetskog šampiona.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Imao sam debatu sa saigračem na temu šta biste radije osvojili Svjetsko prvenstvo ili tri puta Ligu prvaka", napisao je Fabregas.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi