Niko Kovač javno odgovorio Rafinhi: Bayern je iznad svih!
Velike su šanse da će Rafinha ubrzo dobiti šansu da zaigra jer se povrijedio David Alaba, te elike su šanse da će Rafinha ubrzo dobiti šansu da zaigra jer se povrijedio David Alaba, te ga neće biti u konkurenciji za susret protiv Borussie Mönchengladbach.

Trener Bayerna

Niko Kovač javno odgovorio Rafinhi: Bayern je iznad svih!

Esmer Oštraković

Prije nekoliko dana nogometaš Bayerna, Rafinha, javno se požalio zbog male minutaže koju ima kod Nike Kovača.

Ipak, trener Bayerna nije mu ostao dužan, te je odlučio da mu uzvrati istom mjerom.

"Niko ne smije sebe staviti ispred kluba, i ne smije tako kritikovati trenera. Rafinha mi se izvinuo i problem je riješen. Te stvari se ne bi trebale odvijati na taj način", rekao je Kovač.

Rafinha je zadnji nastup za Bayern upisao 2. februara, u porazu svoje ekipe od Bayer Leverkusena, te nije krio nezadovoljstvo zbog toga.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ipak, velike su šanse da će Rafinha ubrzo dobiti šansu da zaigra jer se povrijedio David Alaba, te ga neće biti u konkurenciji za susret protiv Borussie Mönchengladbach.

Bayern se trenutno nalazi na drugoj poziciji u Bundesligi, sa tri boda manje od lidera, ekipe Borussie Dortmund.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi