Niko Kovač jutros došao na trening Bayerna i tražio ragovor s igračima

Oprostio se od njih

Niko Kovač jutros došao na trening Bayerna i tražio ragovor s igračima

E. Čaušević

Hrvatski stručnjak Niko Kovač u nedjelju je dobio otkaz na klupi Bayerna nakon što je Frankfurt sa 5:1 savladao minhenski klub.

Kovač je već neko vrijeme bio na meti kritika i očekivalo se i ranije da dobije otkaz, no čelnici Bayerna su smatrali da to ne bi bila prava odluka, ali ispostavilo se da nisu baš u pravu.

Hrvatski stručnjak je nakon blamaže protiv Frankfurta znao šta se sprema i da broji posljednje sate na klupi Bayerna. No, nakon te utakmice nije o tome pričao s igračima, ali je odlučio da nađe način da se oprosti od njih.

Njemački mediji su objavili da se Kovač jutros pojavio na treningu minhenskog kluba i da je tražio da uđe u svlačionicu i razgovara sa igračima i ostalim članovima ekipe.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Klub je dopustio Kovaču da obavi razgovor s igračima i oprosti se od njih, ali još uvijek nije poznato šta je hrvatski trener rekao fudbalerima Bayerna. No, sigurno da mi je otkaz itekako teško pao jer je imao velika očekivanja.

Zaprati FC Bayern Munich, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FC Bayern Munich Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

pipun
E moj Niko, kako si naivno samo zaletio se na klupu Bajerna. Starim varalicama Rumenigeu i Henesu je trebao neko samo da rastjera ove stare igrace a da oni gnjev navijaca ne navuku na sebe. Ti si vise od pola posla odradio i dobio nogu, sad ce neko drugi da dodje i napravi poso sa Bajernom.
2 1
nijepoznat
Sretno Kova
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi