Niko Kovač već dobio novu ponudu?
EPA

Nakon otkaza u Bayernu

Niko Kovač već dobio novu ponudu?

Niko Kovač, čini se, neće dugo tragati za novim angažmanom nakon otkaza u Bayernu.

Pod Kovačevim vodstvom Bayern je u prethodnoj sezoni osvojio sva tri trofeja u Njemačkoj, međutim brojni pritisci i ubjedljiv poraz na gostovanju kod Eintrachta (5:1) doveli su do toga da dobije otkaz.

Neće Kovaču biti teško da preboli otkaz, od Bayerna mu slijedi izdašna otpremnina, a već uveliko dobija i ponude za novi posao. Prema posljednjim informacijama, svoju karijeru bi 48-godišnji stručnjak mogao nastaviti u Engleskoj.

Za Kovačeve usluge se navodno interesuje West Ham koji pod vodstvom Manuela Pellegrinija ne briljira u ovoj sezoni, pa bi za Čileanca današnji duel protiv Burnleyja mogao biti odlučujući.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

"Ukoliko Pellegrini dobije otkaz, Kovač bi se prometnuo u glavnog kandidata za klupu West Hama", pišu na Ostrvu.

Osim Kovača, kao moguća opcija za klupu West Hama se još pominje Rafael Benitez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi