Niko Kranjčar nema mjesta ni u drugoligašu
FOTO: EPA

I dalje slobodan igrač

Niko Kranjčar nema mjesta ni u drugoligašu

Bivši hrvatski reprezentativac Niko Kranjčar ipak neće potpisati ugovor sa New York Cosmosom. 

Kranjčar je nakon raskida saradnje sa kijevskim Dinamom trenirao nekoliko sedmica sa New York Cosmosom, međutim na kraju neće potpisati ugovor jer je klub dovođenjem Ochienga i Yasmanija ispunio kvotu od sedam stranaca. 

To ujedno znači da za iskusnog Niku Kranjčara (31) u New York Cosmosu nema mjesta, barem dok neko od sedmorice stranaca ne napusti američki klub, a to je u ovom trenutku teško za očekivati. 

Podsjećamo, Kranjčar se još u medijima povezivao sa povratom u Hajduk te odlaskom u Rijeku, Spartu i Rapid. Njegov zastupnik je naglasio kako bivši hrvatski reprezentativac želi u klub koji će igrati na višoj razini od HNL-a. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi