Niko Kranjčar se zapravo ne preziva Kranjčar?!

Cico je najavio kraj Nikine karijere

Niko Kranjčar se zapravo ne preziva Kranjčar?!

Edmir Škorić

Cico Kranjčar najavljuje kraj karijere Nike Kranjčara, a otkrio je i jednu zanimljivu stvar iz privatnog života.

Zbog operacije koljena krajem 2016. godine Niko Kranjčar, koji je imao tu čast da igra i za Dinamo i za Hajduk, kao i za hrvatsku reprezentaciju, najvjerovatnije će završiti karijeru, što je u razgovoru za portal 24sata.hr potvrdio Cico Kranjčar.

"Istina je da nije više ni mlad, ima 33 godine, ali to koljeno je puno veći problem. U totalnom je kaosu. Kad odigra jednu utakmicu, mora sljedeće dvije propustiti da bi se oporavio. Zato i kažem da mi se čini da je došao kraj", rekao je Cico Kranjčar.

"Nije mi još to decidirano rekao, vjerujem da ni on nije baš 100 posto siguran, ali čini mi se da je vrlo blizu odluke da završi igračku karijeru. Kažem, nije to još izgovorio, ali mislim da više neće igratI", dodao je Cico.

A Niko je u karijeri igrao i za QPR, Glasgow Rangers, Tottenham, Portsmouth, a za Hrvatsku je u 81 utakmici dao 16 golova.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

No, zanimljivo da je Niko Kranjčar zapravo trebao da bude Niko KraJnčar.

"Znate, mi smo vam zapravo Krajnčari. To je originalno obiteljsko prezime. Ovo Kranjčar je ispalo jer su me krivo upisali u knjige. Moj brat se i sad preziva Krajnčar, a ja Kranjčar", kazao je Zlatko Kranjčar,

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi