Valverdea kao da je neko prokleo

Povrijedio se i Ansu Fati

Valverdea kao da je neko prokleo

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone igraju danas u gostima protiv Getafea meč sedmog kola španske La Lige.

Katalonski klub koji brani titulu prvaka Španije je veoma loše otvorio novu sezonu i nakon šest kola nalazi se na tek sedmoj poziciji sa deset bodova. Barca ima već dva poraza, a zvuči nevjerovatno da je ovaj tim primio već deset golova.

Barcelona je još uvijek bez pobjede u gostima, a navijači se nadaju da bi se to moglo promijeniti danas na gostovanju kod Getafea. Međutim, Barca će ponovo biti bez Lionela Messija koji je povrijeđen, ali nije jedini na tom spisku.

Naime, Ernesto Valverde je u problemima što se tiče izbora napadača jer se na jučerašnjem treningu povrijedio i Ansu Fati. Ovaj 16-godišnjak postao je prava senzacija i bio jedan od rijetkih koji je nešto pokazao.

Potražite više informacija na temu La Liga:

No, Fati danas neće igrati protiv Getafea, a u napadu Barcelone danas će vjerovatno meč početi Suarez, Griezmann i Dembele, no problem je što je to sve što Valverde ima na raspolaganju kada je u pitanju napad.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi