Niko ne vjeruje u rezultat meča Holandija - Kosovo

Promašili su sve

Niko ne vjeruje u rezultat meča Holandija - Kosovo

M. Šljivak

Zaista nevjerovatan rezultat ostvarila je fudbalska reprezentacija Kosova do 17 godina u kvalifikacionom meču za prvenstvo Evrope protiv Holandije.

Kosovo je uspjelo izvući jedan bod (1:1), ali zaista je nevjerovatno da su do njega došli s obzirom na to kakve su šanse mladi fudbaleri Holandije promašivali.

Povela je Holandija u 10. minuti preko Myliana Jimeneza sa 1:0. Činilo se tad kako će lagano napuniti mrežu Kosova, ali to se nije desilo.

Posjed lopte od 90 posto, 21 šut na gol, sve je to bilo nedovoljno Holandiji, koja je potom u 69. minuti nakon greške golmana primila bizaran gol i Kosovo je na kraju došlo do boda.

Razočaran je nakon svega bio selektor Holandije Mischa Visser.

"Sve smo promašili. Parikrali su dupli autobus i to sa 16 godina. Nismo jednostavno mogli da prođemo", istakao je Visser.

Zaista je Kosovo pravim čudom izvuklo bod, a pogodio je Granti Hana.

Top Komentari

karlhajncbrazzzo
Neću moći zaspati.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi