"Niko nije mogao ni sanjati da ćemo se baš s Interom boriti za Ligu prvaka"

Felipe Anderson priznao

"Niko nije mogao ni sanjati da ćemo se baš s Interom boriti za Ligu prvaka"

E. Čaušević

Fudbaleri Lazija i Intera sutra na Olimpicu igraju utakmicu sezone koja će odlučiti koji od ova dva kluba će ostvariti direktan plasman u Ligu prvaka.

Posljednje kolo Serije A će nam sigurno donijeti mnogo uzbuđenja, a u centru pažnje je okršaj starih rivala Lazija i Intera koji se bore za Ligu prvaka. Inter već godinama nismo gledali u ovom takmičenju, a za mnoge je iznenađenje što su još uvijek u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka.

Interu sutra "igra" samo pobjeda jer bi u tom slučaju zbog boljeg međusobnog omjera pretekli Lazio i "dokopali" se Lige prvaka. U Lazio su priznali da nisu očekivali da će se na kraju sezone baš protiv Intera boriti za ovo mjesto, no klub iz Milana ih je uspio iznenaditi.

"Imamo sezonu koju niko sigurno nije očekivao, ali imamo šansu da idemo u Ligu prvaka. Sigurno je da od nas niko nije mogao ni sanjati da ćemo se baš s Interom boriti za četvrto mjesto. Jasno je da će to biti spektakularna utakmica, ali vjerujem da ćemo na kraju mi slaviti plasman u Ligu prvaka", rekao je Felipe Anderson.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi