Koliko legendi na jednom mjestu!

Chelsea - Inter

Koliko legendi na jednom mjestu!

Edmir Škorić

Večeras su se na Stamford Bridgeu skupile brojne legende Chelseaja i Intera.

Utakmica je posvećena Rayu Wilkinsu, bivšem kapitenu Chelseaja koji je igrao još za Inter, Milan, Manchester i PSG, a umro je 4. aprila ove godine.

Wilkins je bio pomoćni trener Carlu Ancelottiju kada je Chelsea osvojio Premier ligu i FA kup u sezoni 2009/10.

Za Chelsea su večeras nastupali Cudicini, Sinclair, Leboeuf, Desailly, Le Saux, Petrescu, Wise, Di Matteo, Morris, Flo, Zola i s klupe Hilario, Babayaro, Essien, Ševčenko, Casiraghi, Gallas, Ballack, Granville, Gudjohnsen i Belletti.

Za Inter su igrali Toldo, Colonnese, Samuel, Materazzi, Chivu, Kharja, Zanetti, Cambiasso, Karagounis, Crespo, Djorkaeff, Frey, Baresi, Bergomi, Paganin, Bianchi, Berti, Dabo, Suazo i Klinsmann.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi