"Zakazan ljekarski pregled za Iličića? Čista izmišljotina"

Predsjednik Atalante dogovorio na špekulacije

"Zakazan ljekarski pregled za Iličića? Čista izmišljotina"

Milanski Inter se već neko vrijeme pominje kao ozbiljan "kandidat" za realizaciju transfera Josipa Iličića. Ipak, ako pitate predsjednika Atalante takav scenarij nije bi blizu ostvarenja.

Slovenački fudbaler se intenzivno povezuje sa mogućim transferom na San Siro, a pojedini italijanski mediji tvrde da je u Interu već zakazan ljekarski pregled Josipa Iličića.

Ipak, predjsednik Atalante Antonio Percassi sada insistira na tome da je Iličić "van domašaja".

"Za nas on je igrač koji se ne prodaje... Već je zakazan ljekarski pregled? Čista izmišljotina", poručio je kratko Percassi za FCInter1908.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Iličić je bio u sjajnoj formi u protekloj sezoni, te je upisao 15 golova i 10 asistencija u dresu Atalante.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi