Nikoga nije bilo briga za Neymara i društvo kada se na tribinama pojavio "Gospodin Zrak"

Jordan uz čašu vina uživao u utakmici na Parku prinčeva

Nikoga nije bilo briga za Neymara i društvo kada se na tribinama pojavio "Gospodin Zrak"

PSG je sinoć na svom Parku prinčeva ugostio Reims i slavio uvjerljivu pobjedu rezultatom 4:1.

Briljirali su Cavani i Neymar, ali najveće zvijezde PSG-a sinoć nisu bile u centru pažnje na Parku prinčeva pošto se na tribinama nalazio i "Gospodin Zrak" - najveći košarkaš svih vremena Michael Jordan.

Jordan je privukao veliku pažnju medija i fotografa u Parizu, a u PSG-u su se potrudili da na najbolji način ugoste višestrukog NBA šampiona koji je uz čašu vina uživao u još jednoj sjajnoj izvedbi Parižana.

Inače, poznato je da je PSG ove sezone ostvario i saradnju sa brendom Jordan pa su Parižani prije određenog vremena predstavili i dresove čije naličje krasi legendarni "jumpman" logo, ali i čitavu odjevnu liniju nastalu u saradnji PSG-a i Jordana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi