Nikola Kalinić izbačen iz Milanovog tima!

Navodno zbog nezalaganja

Nikola Kalinić izbačen iz Milanovog tima!

Edmir Škorić

Milan sutra dočekuje Chievo, a u ovom susretu trener Rossonera Gennaro Gattuso neće računati na Nikolu Kalinića.

Iako se navodi da je riječ o povredi, mediji u Italiji pišu kako je Kalinić odstranjen iz ekipe iz nekih drugih razloga i da je to "tehnička odluka" stručnog štaba.

Gattuso nije želio da komentariše situaciju u kojoj se našao Kalinić, a La Gazzetta dello Sport navodi da je Kalinić udaljen od ekipe jer se nije dovoljno zalagao na treninzima.

Kalinić je ljetos za pet miliona eura došao na posudbu u Milan, koji ima mogućnost da za dodatnih 20 miliona otkupi ugovor hrvatskog reprezentativca.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Dosad je u 29 nastupa Kalinić zabio četiri gola i upisao šest asistencija.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi