5

Komentari (5)

Adnan tz
Igramo sa mladim i perspektivnim rekorde u slobodi
irnes4
Pravi igrac ,pravo pojacanje ,nazalost pogresan klub
hakim_ziyech22
Taman pomislis da stvari u klubu idu na bolje i onda vidiš ovo. 34 godine, prošle sezone 5 golova dao u drugoj ligi Tajlanda. Možda je bio dobar prije 10 godina, ali on trenutno ne moze biti pojačanje u prvoj ligi federacije, a kamoli za Slobodu. Samo će zauzimati mjesto nekom igraču iz omladinskog pogona. Od toliko domaćih igrača oni njega nadju, bolje da ste ostavili Ramića, ili Hadzica i dali mu jos jednu sansu ili da ste doveli Anesa Mašića koji ide iz Zrinjskog, ili Nargalića ili Mehmedovića iz Tuzla Citya pretpostavljam da će jedan od njih biti višak sljedeće sezone. Ako ništa mladi su momci i imaju prostora za napredak. Pa i onaj Kunić što se spominjao nije loš igrač. Nadam se da griješim ali ovo što ova uprava radi je siguran put ka ispadanju i nadam se da će što prije otići iz kluba.
fukaraslana
100% tako je ali sad ce te ovi branioci porsche uprave napasti . Naravno trebalo je Ramica ostaviti jer covjek nas ostavi u ligi i niko me nemoze ubjediti da jedan Igman moze nesto bolje ponuditi od Slobode ( naravno ako porsche uprava izvadi sta iz svog dzepa ))))) )
Chiesa
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.