Nikola Mitrović lakše povrijeđen, bit će među putnicima za Ulcinj

Odradio detaljne preglede u Tuzli

Nikola Mitrović lakše povrijeđen, bit će među putnicima za Ulcinj

Edmir Škorić

Nogometaš Tuzla Cityja Nikola Mitrović obavio je preglede u Tuzli i ustanovljeno je da se ipak radi o lakšoj povredi koljena.

Podsjećamo, Mitrović je prije tri dana napustio pripreme Tuzle u Međugorju zbog problema s koljenom.

Nakon što se vratio u Tuzlu, odradio je detaljne preglede, a na sreću ne radi se o težoj povredi, pa će se najvjerovatnije naći na listi putnika za završni dio priprema u Ulcinju.

Dvadesetjednogodišnji veznjak je u Tuzlu City došao još u ljeto 2017. godine, a ove sezone je na 13 premijerligaških mečeva postigao jedan pgoodak.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Ekipa Tuzla Cityja odigrala je u Međugorju i jedan prijateljski meč, pobijedila je Čapljinu sa 3:1.

Zaprati FK Tuzla City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Tuzla City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi