Nikolić: Moj gol je samo šlag na tortu ove velike pobjede

BiH savladala Izrael

Nikolić: Moj gol je samo šlag na tortu ove velike pobjede

E. Čaušević, foto: D. Kurbegović

Bh. reprezentativke danas su pobijedile Izrael sa minimalnih 1:0 u meču šestog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Junakinja našeg tima danas je bila Milena Nikolić koja je u 64. minuti utakmice postigla jedini gol i donijela vrijednu pobjedu reprezentaciji Bosne i Hercegovine.

Nikolić je nakon meča u Zenici izjavila da je ovo bila velika pobjeda za našu selekciju.

"Čestitam saigračicama i stručnom štabu jer smo odradili jedan veliki posao. Pružili smo maksimum i moj gol je samo šlag na tortu. Znali smo od početka da je Izrael jedna tvrda ekipa i nije bilo nimalo lako iako smo ih pobijedili i u prvoj utakmici. Ovo je jedna velika pobjeda i iskorak naprijed da ostvarimo jednog dana zacrtane ciljeve", rekla je Nikolić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije