Član UO Željezničara

Nikolić poručio Kostiću: Vrati nam titulu na Grbavicu

Predstavljanje Miloša Kostića na poziciju trenera FK Željezničar održano je danas u hotelu Evropa. 

Slovenac je trenersku palicu najtrofejnije bh. momčadi naslijedio od Edisa Mulalića kojem je nedavno uručen otkaz, a primarni zadatak u idućoj sezoni će biti da na Grbavicu vrati titulu prvaka Bosne i Hercegovine.

To je, između ostalog, na press konferenciji istakao i član UO kluba Dejan Nikolić. 

"Ovim putem poručujem navijačima da nećemo odustati i da ćemo ispuniti sve ono što smo obećali. Svjedoci ste velikih pritisaka, bilo je načina da nas preplaše, ali pokazali smo da se ne bojimo i vjerujemo da smo našli čovjeka koji ima identično viđenje stvari kao i mi. Sa ovakvim stvarima, navijačima, infrastrukturom, imenima koji čine naše ekipu, mi se nećemo sakrivati. Mi smo glavni kandidati za titulu. Zato kažem da su se naša vizija i trenera Kostića podudarile i sada ću mu jasno reći da nam vrati titulu", kazao je Nikolić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi