11

Komentari (11)

Penderinos
Jeste smiješni zna Bayern sta radi ovakav bek vrijedi i 59 M € sigurno, mali kida na startu sezone a brz ko munja. Zamislite samo bekove Davies i Lamptey a uz to i golobradi mladici
ryan.giggs
Zna. Zato su doveli Hernándeza iz Atletico za koliko ono....???!!!
Penderinos
@ryan.giggs ne navijam za bavarce, cakštoviše mrzim ih, ali mora se priznati da imaju izuzetan njuh za talente.Davies doveden za siču, Kimmich za dzabe, Goretzka isto, Gnabry za par miliona kad je grijao klupu u arsenalu, tako da...
Saimai1316
Hehe kaze cude se sto nisu izabrali ovog Desta jer ima puno vide jakih utakmica u nogama,a talenat i kvalitet ko ga hebe,kome to treba,,
kovacic
Čuj iznenadili sve svojim odabirom, a Lamptey najbolji desni bek u ova prva dva tri kola EPL.
Maatija
Isto da niste sportski portal... Ovaj mali je nevjerovatan potencijal, i nevjerovatan igrač. Već sad.. Kroz dvije sezone, ako ga dovedu naravno, biće opet novi Alfonso Dejvis.. Braco svaka čast vako nako, iskopo ga..
ryan.giggs
Željeli su oni izdvojiti nešto više od 20 mil evra, ali je igrač želio ići u Barcelonu. Fino napišite da ih je balavac od****o.
miki30
Nije točno nego nisu htjeli platiti kao Barsa, zato što to nije cirkus od kluba. A mali je već bio izabrao Bayern, ali ih Ajax preveslo, tako da prvo se informiši pa onda nešto piši.
ryan.giggs
Mali je izabrao Bayern, ali kad je čuo da ga želi Barcelona, izabrao je Barcelonu. U njegovim očima, veći klub. Niko tu nikoga nije preveslao, Destu se više sviđa more, plaža, sunce od hladne Bavarske. Cifru koju je Bayern htio platiti je identična onoj koju će platiti Barcelona.
miki30
Hahhah možda je to upravu si more i plaža to stoji. Al tvoj nickname mi zadaje misteriju, simpatišeš Barsu a predpostavljam navijač Uniteda, nemogu te skontati nikako. Nema veze mogu samo reći 2 : 8 bruka stoljeća
ryan.giggs
A to. Ima li insana iz Sarajeva da ne simpatiše Barcelonu? Bayern simpatišu samo oni što su šljakali po Švabiji. Nemoj da te nick buni. Zguzio sam burazovu ženu, otud nick.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.