Nikšićani danas stižu u Banja Luku: Koga se boji šef stručnog štaba?
FOTO - fksutjeska.me

Nikšićani danas stižu u Banja Luku: Koga se boji šef stručnog štaba?

A. Beganović

Fudbaleri Sutjeske danas će doputovati u Banja Luku gdje će sutra u okviru 1. kola kvalifikacija za Evropa ligu snage odmjeriti sa Borcem.

Ekipa iz Crne Gore obavila je testiranje na korona virus i bez pozitivnih je slučajeva, no ipak će u Banja Luku doputovati oslabljenja jer trener ne može računati na povrijeđenog Cicmila i suspendovanog Šofranca.

Ipak, i pored tih problema iz Nikšića su optimisti i kako kažu, u Banja Luku dolaze po pobjedu.

"Svake godine igramo evropske utakmice, imamo dosta iskustva i očekujem prolaz, što je sasvim normalno. O protivniku znam da su iskusna ekipa, imaju nekoliko dobrih individualaca i projekat da pokušaju doći to titule u Premijer lige BIH", izjavio je golman Sutjeske Vladan Giljen.

S druge strane šef struke Dragan Radojičić je također optimista, no smatra da je za njegov tim otežavajuća okolnost to što se meč igra u Banjoj Luci.

"Očekuje nas jako teška utakmica. Borac se plasirao u Evropu, a prošle godine su maltene ušli u ligu ili su se jedva spasili, nije ni bitno. Napravili su odličnu i skladnu ekipu, to za nas predstavlja jedan veliki izazov. S druge strane, moja ekipa može da igra sa Borcem i može da napravi odličan rezultat. Otežavajuća okolnost je svakako to što igramo kod njih, bez obzira što će se meč igrati bez prisustva publike. Imamo veliki problem jer smo u utakmici protiv Budućnosti izgubili Cicmila koji se povrijedio i pauza će trajati sigurno nekih mjesec dana. Povreda igrača koji je stub odbrane predstavlja veći gubitak nego sami poraz u derbiju. Poznato vam je da Šofranac ima suspenziju od prošle godine, Bulatović je takođe pod velikim znakom pitanja zbog povrede i to su ozbiljni problemi, ali šta je tu je", istakao je Radojičić.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

On smatra da njegovi momci mogu igrati sa svakim protivnikom u regionu, a mišljenja je da njegovom timu najveća opasnost prijeti od Vranješa, Ziljkića, Zakarića i Lukića.

"Izaći ćemo sigurno hrabro i muški. Mogu da obećam da će ovi momci dati sve od sebe. Moja ekipa može da igra protiv svakog u regionu. Ako budemo u pravom izdanju, bez grešaka koje smo pravili u prvenstvenim mečevima, sigurno da možemo napraviti jedan sjajan rezultat. Sigurno da očekujem najveću opasnot od četiri igrača koja nisu nastupila na poslednjem meču protiv Širokog. To su Ziljkić, Vranješ, Zakarić i Lukić. Tu je i Danilović iz sredine terena. Oni su igrači koji nam mogu napraviti dosta problema i svima su do sada napravili probleme. Sve u svemu jedna jako disciplinovana i organizovana ekipa, ali smo se detaljnom analizom, nadam se, pripremili za sve te opasnosti", zaključio je šef struke Sutjeske.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

DylanDog
Da ih lijepo ugostimo, onako krajiški... I ispratimo sa 2-3 razlike... Ako Bog da.
0 2
Sretno Crnogorci i zelim vam dobar rezultat i da se plasirate u sledece pretkolo, lopta je okrugla mozda Crnogorci iznenade pa makar uz pomoc sudija onako kako je pobijedio Dinamo - Brest.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi