"Nisam gledao Pelea i Maradonu, ali se ne može niko porediti s Ronaldom"

Marcelo pohvalio svog saigrača

"Nisam gledao Pelea i Maradonu, ali se ne može niko porediti s Ronaldom"

E. Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Real Madrida jučer su na domaćem terenu savladali Sevillu sa 5:0 u derbiju 15. kola španske La Lige.

Pred početak utakmice održana je mala svečanost kada je Ronaldo odlučio navijačima kraljevskog kluba da predstavi svoju petu Zlatnu loptu koju je osvojio prije nekoliko dana. Portugalac se slikao sa svojim trofejima, a sve je to krunisao sa dva gola u prvom poluvremenu.

Nakon utakmice njegov saigrač Marcelo izjavio je da su Ronaldo i Messi dva različita igrača koja su ostavila trag u fudbalu, no da je za njega Portugalac najbolji svih vremena.

"Za mene je Ronaldo najbolji igrač koji je igrao fudbal. Nisam gledao Pelea i Maradonu, ali se ne može niko porediti s Ronaldom. Jasno je da sam njegov fan, ali govorim objektivno. On i Messi su različiti. Obojica su ispisala historiju i čast mi je što igram u njihovo vrijeme", izjavio je Marcelo.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti