"Nisam još došao sebi, Savez diriguje sudijama, ali nećemo odustati!"
FOTO: Facebook NK Slatina Bošigovci

U Slatini razočarani nakon poraza

"Nisam još došao sebi, Savez diriguje sudijama, ali nećemo odustati!"

Samir Mlaćo
Teme:

U ligama pod patronatom NS Tuzlanskog kantona za vikend je bilo burnije nego ikad. Pretučene sudije, prekidi mečeva, navijač koji je pucao iz vatrenog oružja, samo su neki od detalja koji su obilježili kolo u Prvoj i Drugoj kantonalnoj ligi.

U Drugoj ligi TK odigran je derbi između Rainaca i Slatine, a domaći su slavili sa minimalnih 1:0.

Gosti su razočarani smatrajući da su pobjednika odlučile sudije. Jedini pogodak je postignut iz jedanesterca u 89. minuti. Za SportSport.ba je govorio predsjednik Slatine Bošigovci Ismet Hodžić.

Razočarenje nije krio.

"Nisam još došao sebi. Vidite šta se sve dešavalo u Kantonu ovo kolo... Praviš ekipu, stvaraš nešto i onda te sudije kradu, kao i čelnici Saveza. Oni diriguju sudijama", kaže Hodžić.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Šta i kako dalje vjerovatno se i sam pita Hodžić.

"Ne znam, čitavu noć nisam spavao. Dugo sam u sportu. Predsjednik sam kluba, ali što mi ovo treba? To se stalno pitam. Volim to, drogiran sam time, jednostavno bi se morao izliječiti i da dignem ruke od svega toga. No, nastavit ćemo mi i dalje. Radimo da napravimo bar minimalne uslove tim momcima da igraju loptu, te da imaju šta pojest, popit i da dobiju naknadu. Radi ovakvih pojedinaca ćemo još više raditi", dodao je Hodžić.

Top Komentari

vialli
krajnje je vrijeme da klubovi počnu istupati iz takmičenja koje organizuje NSTK. Neko će poginuti na ovim terenima.
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti