"Nisam otišao jer želim osvojiti još jedan naslov u Ligi prvaka"
Di Maria smatra da još nije završio posao u Evropi

Argentinac želi još jedan trofej

"Nisam otišao jer želim osvojiti još jedan naslov u Ligi prvaka"

S. Pašalić

Nakon velike drame u uzvratnoj utakmici osmine finala Lige prvaka PSG je doživio još jedan neuspjeh u ovom takmičenju.

Ipak, igrač PSG-a Angel di Maria je jasno stavio do znanja da još uvijek ne planira da se vrati u Argentinu jer želi osvojiti naslov prvaka Evrope.

Nakon što je 2007. godine stigao u Benficu iz Argentine, bivša zvijezda Real Madrida dugo je tvrdila da će se vratiti u Rosario Central vjerovatno na kraju njegove karijere, ali smatra da još uvijek ima nedovršene poslove.

"Nisam se vratio u Argentinu i još uvijek sam u Evropi jer želim osvojiti još jednu Ligu prvaka. PSG će uskoro postići taj cilj", objasnio je Di Maria u intervjuu za Canal Football Club.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Nakon potpisivanja ugovora s francuskim klubom do 2021. godine, Di Maria je jasno stavio do znanja da ostaje predan projektu PSG-a.

"Imam ambiciju ponovno osvojiti Ligu prvaka. Ove godine sam bio slobodan igrač i mogao sam otići. Imao sam ponude, ali sam odlučio ostati", dodao je Di Maria.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi