U Parizu "kuknjava": Ponovo isti čovjek i ponovo krađa?

Mbappe bi mogao zaraditi kaznu zbog svojih komentara

U Parizu "kuknjava": Ponovo isti čovjek i ponovo krađa?

PSG je i dalje neprikosnoven na prvom mjestu Ligue 1, ali je u nedjelju ponižen u Lilleu.

Ove sezone sjajni Lille predvođen Pepeom je razbio PSG sa 5:1 i tako "Svecima" nanio najteži prvenstveni poraz u posljednjih 19 godina.

Istina, crveni karton za Bernata u 36. minuti (pri rezultatu 1:1) je promijenio dosta toga, ali niko nije očekivao ovakav debakl moćnog PSG-a.

Tako će potvrda nove titule prvaka Francuske još pričekati, a Parižani su nakon utakmice bili posebno ljuti na glavnog arbitra Benoita Bastiena, koji je u Lilleu isključio Bernata i poništio dva gola Mbappeu.

Zanimljivo je da je Bastien sudio duel PSG-a i Guingampa ranije ove sezone u kojem su se "Sveci" oprostili od Liga kupa.

Nakon sinoćnje utakmice sudiju Bastiena je pogotovo kritikovao mladi Mbappe, a kako su njegove izjave uhvaćene TV kamerama postoji mogućnost da će biti kažnjen od strane Fudbalske federacije Francuske.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Ovaj isti sudija nam je uzeo Liga kup, uzima nam igrače, uzima nam sve", govorio je ljutiti Kylian Mbappe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi