"Nisam vjerovao da će Salah postati ovakav, sada je nemilosrdniji"
Ashley Cole smatra da Salah želi biti glavni igrač Liverpoola i da su zbog toga ostali igrači u sjeni

Mnogi nisu vjerovali da će igrač Liverpoola postati jedan od najboljih igrača na svijetu

"Nisam vjerovao da će Salah postati ovakav, sada je nemilosrdniji"

S. Pašalić

Mohamed Salah je jučer ponovo zablistao i postigao fenomenalan gol protiv Chelseaja.

Egipćanin je u posljednje dvije utakmice Premier lige postigao dva gola te se ponovo vratio na stare staze nakon što je prije toga bio bez postignutog gola u osam utakmica u svim takmičenjima.

Salah je od 2014. do 2016. godine proveo u Chelseaju, ali se nije baš naigrao, a u to vrijeme je u ovom klubu igrao i Ashley Cole koji je priznao kako nije očekivao da će igrač Liverpoola postati jedan od najboljih nogometaša svijeta.

"Vidio sam na treningu kakve je vještine imao, ali čini se da je postao nemilosrdniji", rekao je Cole pa nastavio:

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Ne mislim na sebičan, na loš način, nego da on želi postizati golove. To je njegov posao, on mora zabijati golove"

"On, Firmino i Mane zajedno svi igraju dobro, ali mislim da sada malo više razmišlja na način: 'sada je priča o meni, ovo je moje vrijeme'. Dosta je drugih igrača koji su u sjeni i on želi biti glavni igrač", zaključio je Cole.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi