Nišanske sprave ostale podešene: Koljić strijelac protiv Vorskle
Foto: Universitatea Craiova

Igra sjajno u dresu Craiove

Nišanske sprave ostale podešene: Koljić strijelac protiv Vorskle

Bh. internacionalac Elvir Koljić nastavio je tamo gdje je stao u prvom dijelu sezone.

Koljić je ljetos zamijenio Krupu s Craiovom, a odmah na startu rumunske epizode pokazao je da se radi o sjajnom igraču, što svakako svjedoči i statistika. U osam odigranih utakmica je postigao osam pogodaka i pritom ubilježio jednu asistenciju, što ga trenutno čini jednim od najboljih strijelaca u ligi. 

Da bi mogao jednako briljirati i na proljeće Koljić je nagovijestio u današnjem pripremnom meču protiv ukrajinske Vorskle. Craiova je slavila s uvjerljivih 3:0, a jedan od strijelaca bio je upravo naš napadač.

U prvoj jedanaestorici Craiove je pored Koljića bio i Ivan Martić, koji se u eri Mehmeda Baždarevića pominjao kao novi reprezentativac BiH.

Prijateljska utakmica:

Vorrskla - Craiova 0:3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi