Ništa mu nije teško: Cavani pokazao svima kako se šišaju ovce

Uživa u odmoru u Urugvaju

Ništa mu nije teško: Cavani pokazao svima kako se šišaju ovce

Endin Čaušević

Urugvajski napadač Edinson Cavani ovog ljeta će promijeniti klub jer mu ističe ugovor s PSG-om.

Cavani je u PSG stigao na ljeto 2013. godine iz Napolija i to se pokazao kao odličan potez. Ovaj 33-godišnjak je postao najbolji strijelac PSG-a jer je na 301 utakmici postigao čak 200 golova.

No, odlučio je da na kraju ove sezone napusti klub kada mu istekne ugovor, a prema pisanju francuskih medija karijeru će gotovo sigurno nastaviti u Atletico Madridu.

Sezona u Francuskoj je još početkom maja zvanično prekinuta, te se fudbaleri nalaze na odmoru skoro tri mjeseca. Cavani je odlučio da otputuje u Urugvaj kako bi što više vremena proveo s porodicom.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Čini se da mu povratak kući itekako godi, te se u potpunosti odmorio od svih fudbalskih dešavanja. Na društvenim mrežama pojavio se video kako Cavani šiša ovce i pokazao je da mu ništa nije teško kako bi pomogao svojoj porodici.

Top Komentari

Penderinos
Kavani je jos jednom dokazao ( prethodno je kosio žito) da te slava i svo bogatstvo ne moraju promijeniti ako si u duši neiskvaren pošten i skroman čovjek. Na terenu ga cesto kritikuju, nadam se da ce ljudi uvoditi o kakvom se igraču i čovjeku radi
11 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi