8

Komentari (8)

Bulle
Pa da su normalni svi navijaci,cast izuzecima, bilo bi da se ostaje do kraja.Licno iskustvo je da je kamen neko bacio iz publike sa navijacima Sirokog Brijega utakmica prije par godina Sloboda-Siroki Tusanj znaci iznad moje glave i mog djeteta! Da li je to normalno ??? Naravno da nije.Od psovanja dijeta nekome nene grbave bacanja flasa itd itd.
Usamljeni Hashishar
Koji će kurac gledat čitavu utakmicu? Bolje izaći ranije pa kući gledat Newcastle - Huddersfield. Jebo Premijer banana ligu BiH
Romario 77
Sramota ! za sigurnost na stadionu odgovoran je klub odnosno zastitarske agencije. pratnja do stadiona i ispracanje sa istog je nadleznost MUP-a. Policija nece da postaje utakmice i tako krsi prava na kretanje ako nema ugrozavanja sigurnosti nema razloga da izbacuju ljude sa stadiona.
Romario 77
zato da se skrati angazman policije. Nece ljudi da ostaju poslije utakmice bolje da to rijese prije kraja.
franjo25z
To je ta policija...koja nece da bezbjede sigurnost...za sta primaju platu...al eto drzava sa puno apsurda nije nista cudno....bas me zanima kad ce fukare danas doc u zenicu kad ce napustit zenicu...volim te ČELIK
VladaFBIH
U Zenici gledas zagrijavanje + 90 min, u seljackim sredima tipa tuzla ruralni policajci su odsjeceni od ostatka svijeta.
Balkanix
Jebala ti cijela Tuzla.
Dino_2000
VladaFBiH Je si li ti prirodno glup ili se samo praviš.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.