Lovren tražio previše, ali je Roma našla rješenje za defanzivu
(Foto: EPA)

Vida ili Rojo

Lovren tražio previše, ali je Roma našla rješenje za defanzivu

M. Šljivak

Dejan Lovren neće pojačati Romu.

Hrvatski fudbaler tražio je previše novca i njegov transfer je na kraju propao, te će morati potražiti neku drugu sredinu.

Ipak, jedan Hrvat bi ipak mogao da zaigra na Olimpicu. Rukovodstvo Rome se okrenulo dovođenju Domagoja Vide iz Bešiktaša.

Razgovori o transferi su već počeli. Vida je spreman da dođe, a vidjet ćemo hoće li na kraju on potpisati za rimski tim.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Druga opcija je Marcos Rojo iz Manchester Uniteda. Argentinac je otpisan na Old Traffordu i bit će pravo čudo ako ne napusti Crvene đavole u narednom periodu.

Roma će do narednog petka sigurno dovesti pojačanje u defanzivi, a ostaje nam da vidimo da li će to biti Vida ili Rojo.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi