Ništa od transfera, Beganović u BiH može igrati samo za Slobodu!

Javili se iz agencije mladog reprezentativca

Ništa od transfera, Beganović u BiH može igrati samo za Slobodu!

E. Škorić

Nakon što je procurila informacija da Azmir Husić mogao "spasiti" Slobodu kupovinom mladog reprezentativca Amara Beganovića, stigle su i nove informacije.

Azmir Husić je kako smo nezvanično saznali razgovarao sa čelnicima Slobode o transferu Beganovića, bilo je sve navodno i blizu dogovora ali predstavnici desnog beka tuzlanskog premijerligaša tvrde da on može da igra samo za Slobodu kada je u pitanju BiH.

Denim Rahmanović, jedan od agenata mladog bh. reprezentativca, komentarisao je čitavu situaciju za SportSport.ba.

"Istina je da je bilo kontakata. Gospodin Husić je razgovarao i sa nama i sa predsjednikom kluba i bio je više nego korektan. Međutim, od transfera Beganovića neće biti ništa. Amar u Bosni i Hercegovini može igrati samo za Slobodu. Bilo je ponuda i drugih klubova, ali stvari tako stoje", kazao je Rahmanović.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Tako će, po svemu sudeći, Beganović nastavljati da brani boje Slobode, koja se nalazi u teškoj financijskoj situaciji zbog dugovanja određenim igračima.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Dino_2000
Gdje su oni sto dizu kamiondziju u zvijezde.Cuj da pomogne Slobodi.Vidis da se ne moze sve parama kupiti.Amare, sine, ako je ovo istina sto pisu mediji, dabogda ti se noge pozlatile.
2 8
zvjezdan10
zasto samo za Slobodu?
6 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi