"Ništa strašno, spavaće u avionu, a mi u hotelu"

Salah i Mane slobodni

"Ništa strašno, spavaće u avionu, a mi u hotelu"

Edmir Škorić

Menadžer Liverpoola Jurgen Klopp ne brine što će mu pred duel s Evertonom putovati najbolji igrači Mohamed Salah i Sadio Mane.

Salah i Mane putuju u Ganu na dodjelu godišnjih nagrada, ali Klopp smatra da nije moglo drugačije i da je trebalo ispoštovati te igrače.

"Mi spavamo u hotelu, oni će spavati u avionu, to je jedina razlika", rekao je Klopp.

"Da je dodjela nagrada na dan utakmice ne bi me ni pitali da idu. Sa naše strane, to je samo znak poštovanja. Ukoliko Mo ne bude spreman za meč, to sigurno neće biti zato što je putovao u Ganu. Za njih je veoma važno da idu, i to je sve", dodao je Klop.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Upitno je hoće li u duelu FA Cupa protiv Evertona igrati Salah zbog povrede, pošto je Egipćanin propustio duel sa Burnleyjem, dok je Mane igrao 90 minuta i postigao je pogodak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi