Klopp otkrio tužne vijesti za navijače Liverpoola
Navijači Liverpoola nisu mogli saznati gore vijesti pred veliki gradski derbi protiv Evertona

Bez udarnog dvojca protiv Evertona?

Klopp otkrio tužne vijesti za navijače Liverpoola

Endin Čaušević, foto: EPA

Fudbaleri Liverpoola danas su uz dosta muke u gostima savladali Burnley sa 2:1 u okviru 22. kola engleske Premier lige.

Redsi su do pobjede na teškom gostovanju stigli u posljednjim sekundama utakmice kada je mrežu domaće ekipe zatresao Klavan. Ipak, ekipa Jurgena Kloppa uspjela je osvojiti tri važna boda iako je bila znatno oslabljena danas.

Naime, njemački stručnjak nije mogao da računa na dvojicu svojih najboljih igrača Mohameda Salaha i Philippea Coutinha koji su povrijeđeni. Salah će van terena biti još neko vrijeme, a nije poznato da li je Coutinho zaista povrijeđen ili se sprema transfer u Barcelonu.

Nakon utakmice Klopp se pojavio na press konferenciji, te je izjavio da pomenuti dvojac nije igrao zbog povreda, te da će prema svemu sudeći propustiti i veliki gradski derbi protiv Evertona u okviru FA Kupa.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Coutinho i Salah su povrijeđeni. To nisu teške povrede, ali danas nije bilo šanse da igraju. U najmanju ruku su upitni za narednu utakmicu protiv Evertona", izjavio je Klopp.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi