Nisu ga mogli zaustaviti: Cutrone nakon meča otišao u svlačionicu Argentine

Želio je upoznati najboljeg igrača svijeta

Nisu ga mogli zaustaviti: Cutrone nakon meča otišao u svlačionicu Argentine

Endin Čaušević

Reprezentacija Italije poražena je prije nekoliko dana od Argentine sa 2:0 u prijateljskoj utakmici.

Jorge Sampaoli odlučio je da u ovoj utakmici odmori Lionela Messija koji je meč posmatrao s tribina. To je rastužilo mladog napadača Milana, Patricka Cutronea, koji je priznao nakon meča da je danima čekao ovaj meč samo da upozna Messija.

Kada je shvatio da Messija neće sresti na terenu odlučio je da nakon utakmice uzme stvari u svoje ruke. Cutrone je otišao u svlačionicu Argentine i na njegovu sreću uspio je da "naleti" na kapitena Gaučosa.

"Fudbal je takav. Nadao sam se da ću Messija upoznati na terenu, ali sam se razočarao kada sam shvatio da neće igrati. Ipak, nakon utakmice samo otišao do njihove svlačionice i upoznao sam ga. Zaista je to bio sjajan osjećaj", rekao je Cutrone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije