Niže lige u BiH ne možete mrziti: Pobjeda se slavi na stadionu uz ražanj!
FOTO: Facebook FK Omarska

Nakon uzbuđenja ide opuštanje

Niže lige u BiH ne možete mrziti: Pobjeda se slavi na stadionu uz ražanj!

S. Mlaćo

U Drugoj ligi RS grupa Zapad bilo je uzbudljivo ovog vikenda, a Omarska je pred svojim navijačima savladala Slobodu 4:3.

Omarska je vodila 4:0, ali onda zamalo napravila veresiju. Gosti se nisu predavali i dolaze do 4:3. Ipak, uspjeli su domaći mirno privesti meč kraju i slaviti važnu pobjedu.

Pobjedu su odlučili proslaviti na poseban način. Okrenuli su ražanj pored stadiona te će se uz alkohol sigurno sjediti do kasnih sati... 

"Upravo na stadionu. Opuštanje nakon vrijedne pobjede. Tu su i nekadašnji fudbaleri: Maleš, Kvočka, Vučenović", napisali su iz FK Omarska na zvaničnoj facebook stranici.

Potražite više informacija na temu Druga liga RS - Istok:

Vjerovatno će im neki zamjeriti, ali oni pravi veseljaci će im svakako pružiti podršku.

"Ko pjeva, zlo ne misli", kaže stara narodna.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi