Nizozemci objavili ime novog kluba Donnyja van de Beeka

Odabrao Real

Nizozemci objavili ime novog kluba Donnyja van de Beeka

E. Škorić

Manchester United i Real Madrid borili su se za Donnyja van de Beeka, ali čini se da je u toj borbi pobjednik kraljevski klub.

Nizozemci tvrde da je stvar gotova i da je Van de Beek odabrao Real, te da će sjajni veznjak na ljeto napustiti Amsterdam i krenuti put Madrida.

Real je prošlog ljeta bio blizu potpisa De Beeka, ali je transfer na kraju otkazan, no interes Reala nije splasnuo, štaviše, pa je na kraju ipak uspio da dogovori transfer igrača.

"Neće otići ove zime, ali nakon sezone jednostavno će otići u Real Madrid. U to budite sigurni", objavio je nizozemski list De Telegraaf.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Van de Beek još uvijek ima ugovor s Ajaxom do 2022. Nedavno je potpisao novi ugovor prema kojem više zarađuje, pa je pitanje koliko će Real morati da plati odštete Nizoemcima za dovođenje igrača koji je oduševio proteklih sezona, posebno u Ligi prvaka.

Dvadesetdvogodišnji reprezentativac Nizozemske je u aktuelnoj sezoni odigrao ukupno 26 susreta i postigao je osam pogodaka te je upisao i osam asistencija.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jupp
Steta.. Bvb, Bayern, UTD su bolje opcije uvijem ali svima je njima zelja u Realu igrati..
3 6
_arsenal_
Pa zar nije manchester hahahaha
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi