Ovako se u Realu bira ko će izvoditi penale: Zna se ko vodi glavnu riječ, a koga svi ignorišu

Tokom finala Superkupa

Ovako se u Realu bira ko će izvoditi penale: Zna se ko vodi glavnu riječ, a koga svi ignorišu

Fudbaleri Real Madrida u nedjelju navečer su osvojili Superkup Španije nakon što su poslije boljeg izvođenja penala slavili protiv Atletico Madrida. 

Regularni tok susreta završen je bez golova pa se pristupilo izvođenju penala gdje je uvijek zanimljivo gledati igrače kako se međusobno dogovaraju o tome ko će pucati.

U Real Madridu nema mnogo dilema ko vodi glavnu riječ. Luka Modrić i kapiten Sergio Ramos raspoređivali su šutere, a kasnije se uključio i Toni Kroos koji je odredio Rodryga kao trećeg šutera. Svi skupa su se saglasili da bi bilo najbolje da Dani Carvajal prvi šutira.

Na snimku se također vidi kako Mariano Diaz odmah u startu govori kako on neće prvi pucati, a na kraju videa savjetuje Thibauta Courtoisa da maše rukama i tako zbuni igrače Atletica.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zaniljivo, do riječi je pokušao doći i mladi 19-godišnji Brazilac Vinicius Junior, ali svi su ga izignorisali.

Na kraju je Real sa 4:1 slavio u penal seriji, a golove su postizali Carvajal, Rodrygo, Modrić i Ramos. Jedini gol za Atletico postigao je Trippier.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

andi
haha,Vinicujus ni za krepani Ćelik ne moze igrati
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi