Nizozemci pred sami meč otkrili šta se dešava s Ryanom Babelom

Nije u konkurenciji za utakmicu

Nizozemci pred sami meč otkrili šta se dešava s Ryanom Babelom

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovina igra trenutno u Amsterdamu protiv Nizozemske meč 5. kola Lige nacija.

Utakmica na Johan Crujiff Areni počela je u 18 sati, a pred sami početak iz tabora domaćeg tima su objavili da iskusni Ryan Babel nije u konkurenciji za okršaj protiv BiH.

Iz Fudbalskog saveza Nizozemske oglasili su se pred sami početak utakmice i objasnili zbog čega Babela nema u konkurenciji za večerašnju utakmicu.

"Ryan Babel neće igrati večeras jer se ne osjeća dobro i bio je primoran da propusti utakmicu. Uprkos tri negativna PCR testa u prošloj sedmici Babel je iz predostrožnosti napustio kamp reprezentacije zbog simptoma koje ima".

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi