11

Komentari (11)

Nera
Je.. titulu ovo je zakon ???
EdwinPol
Hahahahahahah sportsportu je jos samo ostalo derbija da se sjeca..
Lafac
Ovaj Gazija je imao tragediju kao dijete,dozivljavao je komplekse svake godine od strane najvećeg kluba u državi zato sada visi na našim temama i pokušava da svojim glupim humorom i lažima da udovolji svojoj maloj pitarskoj duši!!! Golem si Željo!!!
Zulfikar
Zeljo, Hajduk, Velez, OFK BG, Sloboda, Vojvodina i nekolicina par njih su gospodski klubovi i klubovi iz naroda za razliku od drugih udbasko-komunistickih kreacija tipa Sarajevo, Zvezda, Sarajevo, Partizan, Dinamo itd.. Nemojte biti smijesni, ucite povijest.
Fareus1921
Zaboravio si Zrinjski ?
Zulfikar
Kazem da ne nabrajam vise a da tu je i Zrinjski, HSK Gradanski, Slavija, Leotar itd. Dakle nisu komunisticke tvorevine...
Ivica_Osim8
ima isto na youtube kanal derby days vise puta su bili ima ih dosta stranaca po youtube kace, cak i iz Australije bio jedan 5-2 kad je bilo bas mocno uhvatio bakljade obje grupe
MehoS
Velik si Zeljeznicare.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti