14

Komentari (14)

Tz_Niko75
Ovaj put je u Zenici. A i sad je opusteno, nije toliko bitna tekma za nas a ovi su pod velikim pritiskom. Ako Bajevic ispostuje sto je rekao da ce promijesat sastav i to da ne igra Visca, Sanicanin, Pjanic... Moze bit svasta.
bosnjo
Nama ostaje da sanjamo Ibisevica,Misimovica Spahica,spali smo na niske grane
Turgut2
Covjece mi ne moze irce uzeti a kamoli ove
Ade1987
Ma ove ćemo da dobijemo samo ako Loncar bude igro i kapiten da bude Visca i da sve ide preko njega
Sanagoal
Cuj Visca, ma daj bolan .....
Ade1987
Hahha jarane to nam ne najbolji igrač u120 minuta nije ni jednom se vratio da pomogne odbrani pravi ofanzivac
AsmirM
Bezveze ovo gledat jos u 18 :00 , bolje iskoristit vrijeme za setnju u ta doba dok nije dosla zima. Dzeki toplo preporucuje OPROSTAJ nek se posveti klubskim i porodicnim obavezama i uziva , bezveze igrati za reprezentaciju kada ce ispasti iz lige nacije i nece ici na EP.
Dobar,Los,Zao
Mene taćno strah,a kamoli operutane zmajeve
Fk1921
Nemaju oni sanse protiv taktike naseg pijacara iz vrapcica.
Rajvosa2019
Steta sto smo sinoc izgubili , da smo uzeli Irsku atmosfera pred Nizozemsku u zemlji , medju navijacima i futbalerima bi bila puno puno puno bolja , a ovako momentalno sve kaka / ipak se nadam boljoj igri / BiH repka se voli i kad vodi i kad gubi
Arnel925
Nismo zaslužili EP ovaj put drug. Najbolje je ovako dok ne stvorimo reprezentaciju za velika prvenstva i utakmice. Naravno da se voli. I navijamo ali nas svaki poraz boli. Ali gubila je i Belgija godinama bila najgora reprezentacija. Ali gledaj ih sad. Treba davati šansu igračima kao Tataru, Danilovicu, Serbecicu, Ahmethodzicu, Hadzikadunicu, Kovačeviću, Prevljaku I ostalim, da se prodaju u jače klubove i da postanu kostur ove reprezentacije
Tz_Niko75
Slazem se. Bolje se ne blamirat protiv Spanaca i Svedjana i Poljaka da smo prosli. Igraci se ne poznaju i treba radit na zajednistvu. Kad je bio Pape ili Ciro trener, mogli su odspavat na treningu.
Arnel925
Nemaju šanse protiv Zmajeva. Mi ćemo kopirati taktiku S. Irske
MangasColoradas
...nasa ekipa je strasnija.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.