"Njegova žena nas je optužila da smo se opijali, nismo prijatelji i nikad to nećemo biti"

Sukob u reprezentaciji Čilea

"Njegova žena nas je optužila da smo se opijali, nismo prijatelji i nikad to nećemo biti"

A. Čaušević

Arturo Vidal je bez dlake na jeziku govorio o svom odnosu sa Claudiom Bravom. 

U reprezentaciji Čilea atmosfera i nije baš sjajna otkako ova selekcija nije izborila plasman na SP 2018. godine.

Mnogi igrači su kivni na Claudija Brava i komentare njegove žene, posebno se to odnosi na Artura Vidala.

"Bravova žena nas je optužila da smo pili i da nismo trenirali jer smo bili pijani. Nisam pričao s Claudiom tokom okupljanja. Dovoljno sam muško da neke stvari kažem u lice", kazao je Vidal.

"Rekao sam mu šta mislim prije dvije godine kada su se pojavili komentari. Ne znam je li me razumio, jer od tada više nismo pričali".

"Jedan od nas dvojice je trebao napraviti prvi korak, a to nisam bio je. Zato nisam imao problema i obojica smo trenirali invididualno. Nismo prijatelji to nikad nećemo biti, ali reprezentacija je na prvom mjestu", poručio je fudbaler Barcelone.

Bravo se u protekle dvije sezone i nije naigrao zbog ozbiljnih problema. Od ovog ljeta je ponovo u pogonu, do sada je na golu Manchester Cityja stajao tri puta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi