Njemačka - Italija iza zatvorenih vrata

Prijateljski susret

Njemačka - Italija iza zatvorenih vrata

Prijateljski meč između Njemačke i Italije igrat će se iza zatvorenih vrata, potvrdio je Fudbalski savez Njemačke. 

Radi se o prijateljskoj utakmici koja će se igrati 31. marta u Nurembergu, a zbog koronavirusa će očekivano biti odigrana bez prisustva navijača.

Obje reprezentacije osigurale su plasman na Euro i ovo će im biti prava prilika da vide u kakvoj formi se nalaze samo dva i pol mjeseca pred početak takmičenja.

Inače, Italije će prije prijateljske utakmice protiv Njemačke odigrati i prijateljski susret na Wembleyju protiv Engleske i to 27. marta, a za sada nema nikakvih naznaka iz engleskog FA-a da će ta utakmica biti igrana iza zatvorenih vrata ili da će biti uvedene neke druge zabrane.

Inače, u Italiji su sve utakmice Serije A, Serije B, Serije C i Kupa Italije otkazane do 3. aprila zbog pomenute zaraze.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi