Procurio izgled dresa reprezentacije Italije za Evropsko prvenstvo

Azzurri među favoritima

Procurio izgled dresa reprezentacije Italije za Evropsko prvenstvo

A. Čaušević

Nakon maksimalnog učinka u kvalifikacijama reprezentacija Italije se sigurno nalazi među favoritima za osvajanje Evropskog prvenstva.

Žrijeb grupne faze mazio je Azzurre pa će izabranici Roberta Mancinija susrete protiv Švicarske, Turske i Velsa igrati na rimskom Olimpicu.

Nekoliko mjeseci uoči početka Evropskog prvenstva Footyheadlines je objavio izgled prve garniture dresova italijanske selekcije za ovo takmičenje.

Dres je očekivano plave boje s urezanim simbolima iz perioda Renesanse čime se naglašava preporod nacionalnog tima Italije.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Na kraju rukava je ugravirana italijanska zastava, dok je kragna crne boje. Dresovi će se u prodaji naći 20. marta.

Top Komentari

Krivaja Zavidovići
Ispodprosječan...
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti