10

Komentari (10)

rabodimis
Gledam i ne vjerujem.. Hladno, bez i malo stida.. Mozda priprema teren za novog pocasnog predsjednika u N/FS BiH-a..
Dragan_B
Čekaj ba koji "mi" ?!
Zulfikar
Da ali ovi Njemci imaju stadion, gdje je se fino mogu dodavati dok se kod nas dodaju na njivama.
Babuka1
Zulfikar
I kad izadju sa stadiona nema smeca dok kod nas deponije na svakom koraku i ispod svakog mosta.
Jasminn
@Zulfikar prvo kreni od sebe a onda govori ostalima sveeee sta hoces!!!
Prvo kad udjes u trgovinu trazis li racun? Pa od tog racuna drzava zivi jer se plati pdv. Kad odes automehanicaru trazis li racun? Kad odes u disko trazis li racun? Zubaru? Pekaru? Ono ako ti da da, ako ne da stas nema veze. Pa od tih para drzava bi ulagala u sport. Drugo kad zapalis cigaru gdje bacas opusak? Na cestu to je samo opusak? Zvaku? Smece isto ne bacas....tako da samo ti kreni od sebe.
Posto imam osjecaj da ces prebaciti loptu na vlast. Da je sve ona kriva, samo cu te upitati glasas li? Da bi smjenili tu vlast moras glasati, ako ne glasas pomazes im da ostanu na vlasti.
lega
Aferim kad bi pola nas tako razmisljalo daleko bi dosli
Zulfikar
Jasmine cemu nervoza? Da li se uopce poznajemo? Kakav disko, kakve cigare estagfirullah. Ipak si upravu si jer svi trebaju od sebe poceti i naravno od svoga stada tj. svoje obitelji. Krivicu necu prevaciti na vlast jer ona je samo ogledalo drustva a drustvo je sakato i dobrim dijelom umno bolesno.
Jasminn
@Zulfikar drug samo ti mene oznaci da ja znam da si mi pisao.
Jel nervoza ili ne nisam siguran, samo mi je dosta takvih sve mu smeta a da se nesto promijeni taj isti nije uradio nista. Poznam te isto onoliko koliko ti poznajes stadione u Njemackoj.Ti poznajes ovaj stadion? Bio si na njemu? Ispred njega?Dajes zakljucke na osnovu mozda jednog stadiona koji si vidio, tako i ja na osnovu onog sto sam vidio u svom gradu, i sve vece gradove Bosne sam makar jednom posjetio, na tvu (dnevnik, emisije posvecene politici, zivotu u Bosni itd.) dajem svoje misljenje.
Zulfikar
Druze sam sebe kompromitujes prozivajuci druge ljude koje uopce ne poznajes ili baren ne toliko da ih svrstavas u “takve” kojih ti je “dosta”. Upravu si za ovaj stadion fakat na juznoj kapiji sve se fekalije iz obliznje ćenife sljevaju niz stepenice bas kao na Koševu, a tek kada se u neposrednoj blizini prosetas uz rijeky Main uocis stare olupine Yuga i Golfova, sporeta, starih guma a ukoliko je vakat kurban bajrama bude i kurbana.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.