Njihovi izrazi lica sve govore

Atalanta protiv PSG-a

Njihovi izrazi lica sve govore

E. Škorić

Atalanta će po prvi puta igrati četvrtfnale Lige prvaka, a za polufinale se bori s PSG-om.

Italijanska momčad je fantastična ove sezone, pa neće biti čudo ako čak i izbaci PSG u četvrtfinalu Lige prvaka, ali sudeći po reakcijama čelnika kluba - radije bi da su umjesto francuskog prvaka dobili nekog drugog.

Podsjećamo se igra samo jedna utakmica i to u Lisabonu gdje se održava završnica Lige prvaka, a u slučaju da tim iz Bergama prođe dalje, u polufinalu bi igrao protiv pobjednika duela Leipzig - Atletico Madrid.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

S obzirom da se igra u nekim čudnim okolnostima zbog pandemije koronavirusa, ništa nije nemoguće u avgustu u mečevima koji nas očekuju.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi