PSG-ov prioritet za ljetni prelazni rok "stanuje" na San Siru

Sveci žele Bennacera

PSG-ov prioritet za ljetni prelazni rok "stanuje" na San Siru

Iz Francuske stižu tvrdnje da Paris Saint-Germain sada smatra veznjaka Milana Ismaela Bennacera svojim prioritetom na ljetnom prelaznom roku.

Sveci nikada nisu ni krili interes za 22-godišnjeg Bennacera, ali sada navodno "dodaju gas" u utrci za njegovim potpisom.

Podsjetimo, Milan je prošlog ljeta kupio Bennacera od Empolija za 16 miliona eura, ali se samo godinu dana kasnije vrijednost alžirskog reprezentativca procjenjuje na 30+ miliona.

Njegova oktupna klauzula u Milanu pak iznosi 50 miliona eura, ali se vjeruje da ona počinje važiti tek od juna naredne godine.

Potražite više informacija na temu Serie A:

PSG-u se međutim žuri, a čelnici kluba upravo Bennacera vide ključnim igračem za "remont" veznog reda i spremni su ovog ljeta potrošiti ozbiljan novac na transfer Milanovog veznjaka.

Ipak, realizacija Bennacerovog transfera neće biti laka, jer su Rossoneri već bez razmišljanja odbijali ponude od 30-ak miliona eura...

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

soccero
Cuj on 30 da vrijedi a onaj kloc Arthur za 80 prodat. U najmanju ruku vrijede isto pa koji god to iznos bio
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi