Bratstvo brzo imenovalo Nikićevog nasljednika

Stigla i pojačanja

Bratstvo brzo imenovalo Nikićevog nasljednika

S. Mlaćo
Nikola Nikić je jutros potvrdio da neće u budućnosti sjediti na klupi NK Bratstvo.

Nikić se razišao sa federalnim prvoligašem, što je i potvrdio u svojoj objavi, a brzo je dobio nasljednika.

"Danas su četiri godine kako sam došao u FK Bratstvo iz Gračanice, hvala gospodinu gradonačelniku Nusretu Heliću na sjajnoj i korektnoj saradnji, hvala gospodinu Džindi i ostalim iz stručnog štaba, hvala momcima na zelenom terenu, hvala našim Marokancima i drugim našim navijačima na svestranoj podršci kad smo gubili i pobjeđivali", napisao je Nikić te dodao:

"Kod nas je lakše dobiti Nobelovu nagradu nego biti četiri godine trener u jednoj ekipi zato još jednom veliko hvala Gračanlijama i ostalim sa Općine Gračanica koja je jedan dobroćudan i sjajan grad na čelu sa ljudskom gromadom, gradonačelnikom."

"Hvala vam puno, bilo mi je zadovoljstvo sarađivati i biti dio vaše zajednice", poručio je proslavljeni fudbalski as.

Ovaj 66-godišnjak je do sada u karijeri vodio razne klubove, a najduže se zadržao upravo u Bratstvu kojeg je vodio na 107 mečeva.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Naslijedit će ga Nusret Muslimović, što je on i potvrdio za SportSport.ba.

Kada je igrački kadar u pitanju, Bratstvo je napustio Dejan Zarić koji je otišao u NK GOŠK, a od novajlija za sada su pristigli Jasmin Mujkić, Ahmed Šabić, Dušan Ristović, Vojin Savić...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi