Diabang pronašao novi klub u našoj zemlji

Zvanično predstavljen

Diabang pronašao novi klub u našoj zemlji

S. Mlaćo
Senegalski internacionalac Moussa Diabang nakon raskida saradnje sa Bratstvom iz Gračanice pronašao je novi klub. Naime, Diabang će nastupati u Lokomotivi iz Miričine, članu Druge lige FBiH, grupa Sjever.

Danas je zvanično predstavljen.

 “29-godišnji senegalski internacionalac, sada naš Miričanski zet, proslavljeni fudbaler FK Željezničar Sarajevo, NK Zvijezda Gradačac, a posljednjih godina nezamjenjivi prvotimac NK Bratstvo Gračanica, za kojeg su se zanimali mnogi klubovi širom BiH, upravo je postao  igrač FK Lokomotive.

Poznat je kao veliki fudbalski znalac i beskompromisni borac koji nikada ne želi da gubi na zelenim terenima. Omiljen je kod saigrača i navijača jer na terenu i van terena svojom energijom i ljudskošću stvara pozitivnu atmosferu u ekipi.

Dragi naš Moussa dobro nam došao.

Potražite više informacija na temu Druga liga Federacije BiH - Sjever:

Uprava i navijači FK Lokomotive ti žele dobro zdravlje i mnogo dobrih utakmica u dresu Lokosa“, stoji u objavi FK Lokomotiva Miričina.

Lokomotiva je danas predstavila i mladog stopera Mirzu Tursunovića koji dolazi iz Slavena iz Živinica.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi