6

Komentari (6)

Ama igrao Velez sa nekim trecim sastavom, nego pitam se hoceli se Celik boriti za vrh tabele ili ce biti prvak Bosna iz Visokog, Celik ce u Federalnu prvu lig tek tamo za 5 godina, dok FK Celik utvrdi dobro gradivo u drugoj ligi.
zeničkidokosti
Nemaš ti pojma, tvoj komentar kurca ne vrijedi. Drugo poluvrijeme Amar uveo 9 igrača, kako sam vidio i Anđušić je igrao.
Higi
Druze , prvo - sretan 77 rodjendan. Drugo - dosli da vas ispostujemo, trece - velika kur*obolja kod igraca jer tek sad počinju pripreme i niko ne zeli da se povrijedi pred sami početak priprema . Cetvrto - nema logike da smo dosli zabili 3-4 komada i "pokvarili slavlje" iz nekog postovanja . Peto - sastav izmjesan do mile majke.
NorthSide
Šesto - krivo ti što si popušio prijateljsku?
Higi
Krivo mi brate što cemo ove godine putovati po Evropi dok vi i dalje sela obilazite po ovim nizerazrednim ligama .!.
redbull
Duvnjak = Murinjo
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.