NK Čelik dobio novu oficijalnu stranicu

Nakon što je jučer doživio neugodnost

NK Čelik dobio novu oficijalnu stranicu

Edmir Škorić

Jučer su nepoznate osobe preuzeli kontrolu nad zvaničnim Facebook profilom NK Čelik, a klub je danas saopštio da ima novu stranicu.

"Obavještavamo sve navijače našeg Kluba i ljubitelje fudbala da je u funkciji nova oficijelna stranica NK “Čelik” Zenica na kojoj možete pratiti sve aktuelnosti vezane za klub sa Bilinog polja. Kao što je i poznato javnosti jučer u popodnevnim satima smo imali neovlašteni upad na našu stranicu i nemamo više pristup istoj a razloge i počinioce ovog djela još uvijek istražujemo. Iz dosta razloga smo odlučili da napravimo novu stranicu kluba a jedan od tih da je nemamo glavnu šifru za pristup stranici i moguće je da je baš osoba koja to posjeduje učinila ovo djelo. Isto tako nam je onemogućen pristup i Instagram profilu Kluba i radimo na tome da isti zadržimo, u krajnjem slučaju bićemo primorani napraviti i novi Instagram profil. Web stranica kluba je trenutno u fazi dorade i brzo se očekuje da i ona proradi. Zanimljivo je da se ova neugodna situacija desila baš u trenutku kada Čelik pravi dobre rezultate u svim segmentima rada, slučajno ili namjerno saznaćemo ubrzo. Izvinjavamo se svim pravim i iskrenim navijačima našeg Kluba i svim pravim ljubiteljima fudbala, idemo još jače i bolje", saopštio je Čelik.

Novu Facebook stranicu Čelika možete pogledati ovdje.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti