NK Čelik sutra na Bilinom polju protiv NK Bosna Visoko
Cihat Arslan želi dati priliku i igračima koji nisu imali veliku minutažu, a sve radi toga kako bi se neko nametnuo za prvi sastav i ozbiljno konkurisao za ekipu do kraja ove sezone

Prijateljski meč otvorenog tipa

NK Čelik sutra na Bilinom polju protiv NK Bosna Visoko

D. Kurbegović, foto: D. Kurbegović

Nogometaši Čelika najbolja su ekipa u proljetnom dijelu prvenstva, Zeničani su u pet proljetnih kola osvojili 13 bodova što je posebno obradovalo sve navijače crno-crvenih, koji se potajno nadaju da ove sezone možda mogu izboriti i Evropu.

U narednom kolu Zeničani će igrati upravo protiv ekipe, koja uz Čelik nema poraza na proljeće, riječ je o timu Radnika, a ova utakmice biće odigrana u subotu u Bijeljini.

U sklopu priprema za ovu utakmicu, stručni štab odlučio je da sutra odigra prijateljski meč protiv ekipe visočke Bosne. Ovaj meč će biti odigran sutra (srijeda) na stadionu Bilino polje s početkom u 15 sati. Utakmica će biti otvorenog tipa za navijače, odnosno biće otvorena zapadna tribina stadiona.

Inače u ovoj utakmici će nastupiti pretežno igrači koji nisu imali veliku minutažu u proljetnom dijelu prvenstva. Tako se sutra očekuje da na terenu budu Karajbić, Livaja, Ćubara,Adilović, Marković, Baban, Vardo, Žuna, Lelić, Amit, Aydemir, Blažević, Alispahić, ali možda i još neko od igrača koji su u proteklih pet kola imali određenu minutažu.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Čelik će u naredne dvije utakmice u Premijer ligi gostovati Radniku i Krupi što će biti pravi ispit za ovu ekipu, da vidi može li ove sezone ipak u borbu za Evropu do zadnjeg kola ili će biti pri gornjem dijelu tabele sa obezbijeđenim opstankom, te bez prevelikog pritiska u utakmicama u finišu sezone.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

19convict88
Samo Čelik!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi